Σελίδες

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Μήπως ήρθε η ώρα να αποδοθούν ευθύνες ?



Δύο χρόνια τώρα στο ίδιο έργο θεατές.

-Συνελεύσεις, χιλιάδες sms στα κινητά, ανακοινώσεις, Διοικητικά συμβούλια, ξανά συνελεύσεις, αποφάσεις που δεν υπολογίζονται από το Δ.Σ. του Φ.Σ.Α, και ποιο το αποτέλεσμα????

Πλήρης αυτονομία των ωαρίων λειτουργίας των Φαρμακείων μας από τους Δήμους - Δήμος Αθηναίων, 62 ώρες λειτουργίας.

- 2 Ολόκληρα χρόνια φωνάζαμε , μας επιτέλους κάνετε κάτι, φώναζαμε στο Δ.Σ, το πλοίο μπάζει νερά, επισκευάστε το διότι έρχονται μεγαλύτερες φορτούνες, και η απάντηση " Έκτακτη Γενική Συνέλευση ", να μην λείψει κανείς διότι αφορά το μέλλον των φαρμακείων μας.
Γενικά ένα  αδιάφορο σφύριγμα.
Λάμβανε απόφαση η Γενική συνέλευση,μετά από 3 ώρες ομιλιών των μελών του Δ.Σ, η οποία μάλλον δεν άρεσε στο Δ.Σ και έκανε ότι δεν καταλάβαινε τι ακριβώς είχε ψηφιστεί.
Φαντάσματα  του Δ.Σ, βρήκαν ευκαιρία πάλι να βγουν στα πάνελ τα δημοσιογραφικά για να μαζέψουν τι??? Τα αμάζευτα?? Τα αποτελέσματα την αδιαφορίας τους??
Όσο δεν αρθρώνουν λέξη στα Δ.Σ και δεν έχουν και άποψη, πως γίνεται να λύνεται η γλώσσα τους σε περιοδικά, blog, ραδιόφωνο και τηλεόραση??

Η απόφαση αλλαγής ωραρίου από το Δήμο Αθηναίων είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα πλήρης αδιαφορίας και κατάντιας του Συλλόγου μας, Συλλόγου που κάποτε αυτός όριζε την επικαιρότητα πρωτοστατούσε σε όλες τις κυβερνητικές αποφάσεις. Είναι ακόμα αυτό που πιστεύουν κάποιοι εκτός χώρου  " εσείς έχετε δυναμικό Σύλλογο" , και που να ήξεραν τον ρόλο του Θεατή που παίζει εδώ και 2 χρόνια τώρα.