Σελίδες

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ "ΜΥΣΤΙΚΕΣ" ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ??


Το τελευταίο καιρό μεγάλος ντόρος γίνεται για συμφωνίες "υπόγειες" ?? μεταξύ διάφορων φορέων με πολυεθνικές εταιρείες.

Συμφωνίες μήπως είναι  άραγε σαν και αυτή  με την πώληση των βρεφικών τροφών 1ης ηλικίας και από τα μανάβικα, κρεοπωλεία, μπακάλικα και Super Market  πολυεθνικών.??

Κίνηση για την οποία ο υπογράφων της απόφασης Υπουργός Ανάπτυξης Χατζηδάκης Κωστής πρέπει να είναι περήφανος για την ραγδαία μείωση τιμών και την κατακόρυφη μείωση της ανεργίας λόγω της πρόσληψης επιπλέον προσωπικού στα παραπάνω καταστήματα Λιανικής πώλησης.

Συγκεκριμένα ουρές είχαν σχηματιστεί τις πρώτες ημέρες την απελευθέρωσης της πώλησης των βρεφικών τροφών 1ης βρεφικής ηλικίας στα γραφεία πρόσληψης προσωπικού των πολυεθνικών Super Market λόγω της μεγάλης ζήτησης προσωπικού από την αυξημένη κίνηση των εν λόγω προϊόντων. 

Τα μεγάλα παντοπωλεία μάλιστα βγήκαν  και με μεγάλες προσφορές όπως στα " 3 βρεφικά γάλατα δώρο 1/4 μοσχαρίσιος κιμάς " , " αγοράζοντας 2 οικογενειακές συσκευασίες δώρο 1,5 κιλό πατάτες νευροκοπίου" και πολλές άλλες δελεαστικές προσφορές.

Ήδη το υπάρχον προσωπικό που απασχολείται κυρίως στα προϊόντα καθαρισμού άρχισε να επιμορφώνει και το για δεύτερη φορά νεοπροσλαμβανόμενο προσωπικό ( 1η φορά κατά την είσοδο των γαλάτων 1ης βρεφικής ηλικίας)  λόγω και της επικείμενης αύξησης και από την πώληση των συμπληρωμάτων διατροφής. 

Τα νέα ράφια  άρχισαν να διαμορφώνονται με ειδική σήμανση όπως "μεγάλες προσφορές με την αγορά προϊόντων μαναβικής" ,  ρωτήστε τον "κρεοπώλη σας" για σωστή χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής, αναζητήστε τον υπεύθυνος για σωστή χρήση στον τομέα "καθαριότητας"

Φανταστείτε ότι η ίδια μείωση της ανεργίας σημειώθηκε και από τον συγκεκριμένο κλάδο κατά της απελευθέρωση πώλησης του ψωμιού ταυτόχρονα με την μείωση της τιμής τους.

Επειδή όσοι πραγματικά κάνουν τις αγορές τους οι ίδιοι από τα εν λόγω καταστήματα λιανικής πώλησης γνωρίζουν πόσο έχουν μειωθεί οι τιμές σε βρεφικά γάλατα (εικονική μόνο λόγω κυκλοφορίας μικρότερης συσκευασίας από 900 gr στα 800 καθώς και κυκλοφορίας 400 gr σε κωδικούς που δεν υπήρχαν) γνωρίζουν και που θα πρέπει να απευθύνονται για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας έχουν!