Σελίδες

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τελικά είμαστε όλοι μαζί ? Υπάρχουν Απεργοσπάστες στο Προεδρείο του ΦΣΑ ?



Μετά από μια σειρά επιτυχημένων κινητοποιήσεων - απεργιών στον κλάδο μας, όσον αφορά το ποσοστό επιτυχίας, κοντά στο 95-98 %, άρχισαν άραγε σιγά σιγά οι διαρροές και οι διαφοροποιήσεις ?

Προχθεσινό μήνυμα ΦΣΑ : FSA 2 - ΑΥΡΙΟ 9/4, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΣΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Την ίδια ώρα ορίζει Συμβούλιο του ΦΣΑ το προεδρείο, είναι σαν να λέμε σας στέλνουμε μήνυμα για να πάτε στην πορεία - συγκέντρωση. !!

Χτες, την ώρα του  συμβουλίου έσκασε και σαν βόμβα ότι πιθανόν μέλος του Προεδρείου του Φ.Σ.Α. ήταν ανοιχτό το φαρμακείου του!! Σε όλα τα  group tou Facebook έγινε χαμός με επώνυμες αναρτήσεις για το ποιο φαρμακείο ήταν ΑΥΤΟ ! !

Σήμερα πρωί πρωί και ενώ υπήρχαν συνεχόμενα ερωτήματα όσον αφορά  για την απάντηση του συγκεκριμένου μέλους του Προεδρείου του ΦΣΑ άρχισαν να διαγράφουν από τα δημοκρατικά τους group του facebook όσα άτομα συνέχισαν να κάνουν ερωτήσεις περί απάντησης του Κυρίου αυτού και δικαιολογίες για την δήθεν στάση  ανοίγματος του φαρμακείου του χτες 9-4-2014 την ημέρα της Απεργίας !!

1) Εάν ισχύουν οι κατηγορίες για το συγκεκριμένο άτομο (ανοιχτό το φαρμακείο του ημέρα Απεργίας) είναι εκτός από αντισυναδελφικό και ανήθικο και ως συνάδελφος Φαρμακοποιός αλλά και ως μέλος του Προεδρείου του ΦΣΑ !!!

2) Εάν ισχύουν τα ανωτέρω το λιγότερο που μπορεί να πράξει είναι παραίτηση από μέλος του ΦΣΑ και μία επιστολή που να ζητάει δημόσια συγνώμη  για την συμπεριφορά αυτή προς  όλους τους Συναδέλφους.

Δεν νοείται μέλος και πόσο μάλλον μέλος του Προεδρείου του ΦΣΑ να είναι ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ !!!

Παραίτηση και δημόσια επιστολή συγνώμης από τον εν λόγω Κύριο προς όλους συναδέλφους του εάν δεν είναι ανυπόστατες οι κατηγορίες αυτές !!!